VÅRA LOKALER & MÖTESRUM
KONFERENSRUM I STOCKHOLM

Vår festvåning

Dalarnas Hus passar utmärkt för fest, mingel, släktkalas eller företagsevent! Tillsammans med dig skräddarsyr vi utefter dina önskemål. Med placering centralt mitt i Stockholm city är det lätt att hitta även för långväga gäster. Intresseanmälan Intresserad av att hyra detta rum? Fylla i formuläret så kontakta vi dig inom 24 timmar.

Intresseanmälan

Dubbelrummet

Mellan Stora rummet och Mellan rummet finns en vikvägg som kan öppnas helt och ge ett rum på ca 70 m2. Vi kan där ta upp till 70 personer beroende på möblering. Intresseanmälan Intresserad av att hyra detta rum? Fylla i formuläret så kontakta vi dig inom 24 timmar.

Intresseanmälan

Gustafsrummet

Ett mindre rum för ca 8-10 personer utrustat med kanon whiteboard. Perfekt som grupprum men även för mindre möten. Intresseanmälan Intresserad av att hyra detta rum? Fylla i formuläret så kontakta vi dig inom 24 timmar.

Intresseanmälan

Nusnäs

Detta är vårt “paradrum” med utsikt över Vasa- och Kungsgatan. Det är  ett förnämligt mötesrum för ca 10-12 personer alternativt utbildningar för upp till 20 personer med bevarad atmosfär från 1880-talet, men med tillgång till det mesta av ny teknik. Intresseanmälan Intresserad av att hyra detta rum? Fylla i formuläret så kontakta vi dig inom 24…

Intresseanmälan

Rättvik

Ett ljust och luftigt konferensrum med många användningsområden. Här kan även produktvisningar och andra typer av utställningar hållas. Intresseanmälan Intresserad av att hyra detta rum? Fylla i formuläret så kontakta vi dig inom 24 timmar.

Intresseanmälan

Siljan

Vårt stora konferensrum är mycket omtyckt och kan möbleras efter Dina önskemål. Här kan effektiva konferenser eller t.ex öppet hus hållas, eller varför inte arrangera någon utbildning eller nöjesaktivitet. Intresseanmälan Intresserad av att hyra detta rum? Fylla i formuläret så kontakta vi dig inom 24 timmar.

Intresseanmälan

Sundborn

Idealiskt mötesrum för mindre möten med ca 6-8 personer. Utrustat med whiteboard & plattskärm för data uppkoppling. Intresseanmälan Intresserad av att hyra detta rum? Fylla i formuläret så kontakta vi dig inom 24 timmar.

Intresseanmälan

Grupprum Leksand & Mora

För små möten eller som grupprum, rummen har platt tv på vägen för uppkoppling med dator. Intresseanmälan Intresserad av att hyra detta rum? Fylla i formuläret så kontakta vi dig inom 24 timmar.

Intresseanmälan

Vårt Café

Det är har man tar sig en bensträckare och en fika i varm och ombonad miljö. Här har vi framdukat kaffe / Te samt frukt, godis, nötter och småkakor framme hela dagen. Intresseanmälan Intresserad av att hyra detta rum? Fylla i formuläret så kontakta vi dig inom 24 timmar.

Intresseanmälan
display1

Har du synpunker eller frågor om verksamheten eller webben? Vi vill i så fall gärna höra av dig. Skriv och berätta, eller ring/maila.

Telefon: 08-545 141 30
Epost: info@dalarnashus.se

Adress: Vasagatan 46
111 20 Stockholm