MÖTESLOKALER - KONFERENS MITT I STOCKHOLM CITY

Dalarnas Hus är en konferensanläggning i Stockholm inrymt i ett charmigt och nyrenoverat 1800-tals hus i Stockholm City, bara ett stenkast från centralstationen. Här i ljusa och öppna lokaler, med ändamålsenlig utrustning, finns en personlig konferensanläggning för dag & kvälls konferenser, affärsmöten, utställningar, frukostmöten m.m.

Konferensanläggning centralt i Stockholm

Avstånd till både centralstationen och Arlanda express samt City terminalen gör Dalarnas Hus till den perfekta mötesplatsen i Stockholm för till alla som är i behov av en centralt belägen konferenslokal.

Dalarnas Hus erbjuder en genuin och spännande miljö för olika arrangemang, som t.ex utställningar, öppet hus, seminarier, konferenser, utbildningar och andra marknadsföringsaktiviteter i trivsamma mötesrum. Med möbler från Gustafs Interiör får Du en varm och personlig atmosfär som även gynnar möten på det individuella planet.

OBS! Alla våra rum har fullstora fönster.
Projektor & Internet ingår självklart i våra mötesrum

Vårt namn och ursprung

Dalarnas Hus startades 2002 som en förening för att användas som mötesplats för Dalarnas näringsliv och offentlig förvaltning som behövde en plattform i Stockholm för möten, marknadsföring och säljaktivitet. Idag drivs Dalarnas Hus av en liten familjär ägargrupp där vi vänder oss till alla som är i behov av ett centralt belägen mötesplats.

12_1
display1

Har du synpunker eller frågor om verksamheten eller webben? Vi vill i så fall gärna höra av dig. Skriv och berätta, eller ring/maila.

Telefon: 08-545 141 30
Epost: info@dalarnashus.se

Adress: Vasagatan 46
111 20 Stockholm